Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура провела обшук в будівлі ДФС в Сумській області

Прокуратура провела обшук в будівлі Державної фіскальної служби (ДФС) в Сумській області. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Слідчим відділом прокуратури Сумської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні (за ч. 3 ст. 364 (чинна до 28.02.2014), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 28 – ч. 3 ст. 365, ч. 2 ст. 28 – ч. 1 ст. 366 КК України) стосовно службових осіб ГУ Міндоходів в Сумській області та ДПІ у м. Суми, які у 2013 році з метою здійснення незаконного адміністративного тиску на ТОВ «К.», для унеможливлення подальшого ведення ним господарської діяльності, організували та забезпечили внесення до акта перевірки завідомо неправдивих відомостей про порушення.
У ході досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні слідчим прокуратури Сумської області 6 жовтня 2015 року головному державному ревізору-інспектору ДФС у Сумській області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 та ч. 3 ст. 364 КК України. 
Окрім того, сьогодні, 26 жовтня 2015 року, прокуратурою області проведено обшук у будівлі Головного управління Державної фіскальної служби України в Сумській області, в ході якого вилучено документи та комп’ютерну техніку. Для відновлення та вилучення можливо знищеної інформації з електронних носіїв призначено судові комп'ютерно-технічні експертизи, а документи долучені до матеріалів досудового розслідування.
Досудове розслідування триває.

Довідково:
ч. 2 ст.15 КК України – закінчений замах на злочин;
ч. 2 ст. 28 КК України – злочин, вчинений за попередньою змовою групою осіб;
ст. 364 КК України – зловживання владою або службовим становищем;
ст. 365 КК України – перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу;
ст. 366 КК України – службове підроблення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ