Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Прокуратура Рівненської області розслідує ДТП, у якій загинуло 5 людей

Прокуратура Рівненської області здійснює досудове розслідування та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди, унаслідок якої загинуло 5 осіб. Повідомила прес-служба прокуратури Рівненської області.

Установлено, що 09.08.2017 близько 12 год. на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Іванівка Сарненського району зіткнулися два автомобілі "Nissan Qashqai" та "Volkswagen Caddy", що рухалися назустріч одна одній. За наслідками цієї автопригоди загинули обидва водії (серед яких – правоохоронець із Черкаської області) та троє пасажирів. Ще трьох пасажирів, а саме – неповнолітніх дітей, госпіталізовано в Сарненську центральну районну лікарню.

На місце події виїжджали прокурор Рівненської області, слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Рівненській області, слідчі слідчого відділу прокуратури області, судово-медичний експерт, працівники НДЕКЦ.

Хід досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні взято на контроль керівництвом прокуратури Рівненської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ