Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Прокуратура відкрила справу проти Парасюка через удар по голові Пісного

Генеральна прокуратура України відкрила справу проти Володимира Парасюка через удар по голові Василя Пісного, який стався сьогодні, 19 листопада, на засіданні парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції.

Заступник начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василь Пісний звернувся із заявою до Генпрокуратури щодо заподіяння йому тілесного ушкодження при виконанні службових обов'язків на засіданні комітету у Верховній Раді.

СБУшника вдарив по голові нардеп Володимир Парасюк.

Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська у Facebook.

"Оцінку цьому інциденту, що стався на засіданні парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції, буде зроблено виключно у правовому полі", - зазначила вона.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Гітлянська запевнила, що управління внутрішньої безпеки СБУ ретельно перевірить озвучену сьогодні на засіданні парламентського комітету інформацію щодо Василя Пісного. 
 ТСН

 

Сьогодні ми всі стали свідками невмотивованої агресії до співробітника Спецслужби з боку позафракційного народного депут...

Posted by Гітлянська Олена on 19 листопад 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ