Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура взяла на контроль розслідування обставин загибелі жінки-підприємця

Прокуратура взяла на контроль розслідування обставин загибелі жінки-підприємця. Жінка загинула 29 травня у Львові внаслідок падіння з вікна адмінбудинку Головного Управління Міндоходів у Львівській області. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За вказаним фактом органами внутрішніх справ того ж дня розпочато кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.115 КК України – умисне вбивство.

Водночас прокуратурою Львівської області контролюється хід розслідування у цьому провадженні та надано вказівки органу досудового розслідування щодо проведення окремих слідчих (розшукових) дій, спрямованих на  всебічне, повне і неупереджене дослідження усіх обставин, які призвели до  вказаного трагічного випадку.

Зокрема, на цей час перевіряється законність дій посадових осіб управління Міндоходів стосовно підприємницької діяльності загиблої жінки. У тому числі встановлюється  підставність версії щодо доведення до самогубства останньої через незаконний тиск  з боку посадовців згаданого відомства.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ