Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура займається політичним саботажем і намагається затулити мені рота — Юрій Луценко

Прокуратура займається політичним саботажем і намагається затулити мені рота — так прокоментував сьогодні, 15 листопада, львівським журналістам міністр внутрішніх справ Юрій Луценко те, що в Генпрокуратурі на нього склали протокол про корупцію.
„Свого часу заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін, який заявив про цей факт, намагався порушувати кримінальні справи проти учасників Помаранчевої революції. Ця справа є суто особистісною, і в такий спосіб прокуратура хоче затулити мені рота. Це відповідь на дії МВС і особисто Луценка, адже прокуратура саботує справи, які ми їй передаємо. Вона „розвалила” справу Засухи, Щербаня, Мельника, Бакая. У справі ж Єрьохіна ми маємо і того, хто вбив і свідків цього вбивства. Сама ж прокуратура саботує цю справу”, — наголосив міністр.
Нагадаємо, як повідомляла „Українська правда”, Ренат Кузьмін заявив, що у ході розслідування кримінальної справи про вбивство полковника УБОЗ Романа Єрохіна слідчим встановлені факти здійснення корупційного правопорушення міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком. За словами Кузьміна, розслідуючи справу про убивство Єрохіна, прокуратура зіштовхнулася „з дуже серйозними фактами корупції в правоохоронних органах”. Це, зокрема, стосується незаконного присвоєння спеціальних звань офіцерському складу керівництва МВС, незаконної видачі бойових пістолетів громадянам, що не мають права на носіння зброї, і багато іншого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ