Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі про «відмивання» 700 тисяч гривень

Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі про обвинувачення гр. А. у вчиненні ним злочинів, передбачених ст.15, ч.5 ст.191, ч.2 ст.367 КК України. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
Досудовим слідством встановлено, що обвинувачуваний являючись засновником та одночасно директором приватного підприємства, з метою незаконного відшкодування податку на додану вартість, протягом лютого-березня 2004 року виготовив ряд фіктивних договорів з додатками, акти прийому-передачі, податкові та видаткові накладні, доручення на придбання від “фіктивних” фірм товарно-матеріальних цінностей. У подальшому на підставі вказаних документів сформував податковий кредит у розмірі 700 тис. грн. і надав ці документи в державну податкову інспекцію для проведення перевірки достовірності визначення податкового зобов’язання.
Однак, заволодіти бюджетними коштами, що підлягали відшкодуванню з бюджету по податку на додану вартість на суму 700 тис. грн. обвинуваченому так і не вдалось, оскільки Державна податкова інспекція під час проведення перевірки не підтвердила право на бюджетне відшкодування заявленої суми податку на додану вартість.
На даний час кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано для розгляду до суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ