Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокурор Львівщини домагається звільнення начальника Жовківського відділення поліції

Начальника Жовківського відділення поліції Олександра Гостіщева можуть звільнити з посади через незадовільні показники роботи. Як повідомив сьогодні, 26 липня, під час координаційної наради керівників правоохоронних органів з питань протидії злочинності у I півріччі 2017 року прокурор Львівщини Юрій Квятківський, з цього приводу вже є звернення прокуратури Львівщини до керівництва Нацполіції України, передає кореспондент Гал-інфо.

Прокурор Львівщини зазначив, що у Пустомитівському та Жовківському районах найнижчий відсоток розкриття злочинів. Він становить лише 22,6%.

Загалом відсоток розкриття злочинів на Львівщині становить 36,9%, в Україні в цілому – 33,9%.

«Ми вже на минулій нараді порушували питання начальника Жовківського відділу поліції, але ситуація не покращилась. Тому потрібно робити висновки, і прокуратура вже зверталася з листом до керівника Національної поліції України щодо подальшого перебування на цій посаді названого керівника. Наразі відповіді ми ще не отримали. У цей час проводиться перевірка», – сказав  Юрій Квятківський.

Додамо, що Олександра Гостищева представили на цій посаді у 2015 році. Його називали «ставлеником» народного депутата Володимира Парасюка. Проти цього призначення виступали активісти. Зокрема у травні, коли мало відбутися представлення нового керівника, активісти заблокували вхід до Жовківського відділення поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ