Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокурор, який стріляв у батька та вбив мачуху на Рівненщині, здався поліції

Тернопільський прокурор Ігор Чайка, якого підозрюють в стрілянині у власного батька й вбивстві мачухи, 43-річної адвокатки Віти Шаблій, після кількох днів пошуку сам з'явився до слідчих прокуратури Рівненської області для свідчень. Чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області.

Прокуратура Рівненської області 04.04.2017 повідомила про підозру працівнику правоохоронного органу у вчиненні ним злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, п.1 ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб).

Як писало Гал-інфо, 1 квітня 2017 року у приватному будинку в м. Дубно знайдено мертвою з вогнепальними пораненнями 43-річну жінку-адвоката Віту Шаблій та тяжко пораненого її чоловіка В’ячеслава Чайку – пенсіонера органів внутрішніх справ. Останнього госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні.

Після проведення комплексу слідчих (розшукових) дій встановлена причетність до цього тяжкого злочину 29-річного жителя Тернопільської області Ігора Чайки - працівника прокуратури цієї області. Останній після кількох днів пошуку його правоохоронцями сам з’явився до слідчих прокуратури Рівненської області для дачі показів.

Прокуратура Рівненської області звернулася з клопотанням до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від обійманої посади.

Слідчі прокуратури продовжують досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні. Його хід взято на контроль керівництвом прокуратури Рівненської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ