Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прощавай, робота: Стартували продажі гри Козаки 3

20 вересня українська студія GSC Game World розпочала продаж продовження популярної серії ігор, - НВ.

Гра Cossacks 3 стала доступна на сервісі цифрового розповсюдження комп'ютерних ігор Steam. Для українців гра буде коштувати $12 і $20 за звичайну і Digital Deluxe-версію. Її також можна буде придбати в термінальних мережах iBox, EasyPay та інших за ціною в 300 і 500 грн відповідно.

Представники компанії-розробника запевняють, що нова гра сподобається в першу чергу фанатам перших Козаків.

"Їм не треба буде звикати, тому що ігрова механіка така ж сама, як раніше. Людина сідає і відразу починає грати. Всі гарячі клавіші, що, як і де будувати і виробляти — теж збігається. Гра буде дуже знайомою", — розповів директор з маркетингу і PR GSC Game World.

Дія гри розгортається, як і в першій частині, у Європі XVII-XVIII століть. Гравцям буде доступно 12 ігрових націй і п'ять історичних компаній. Мультиплеєр підтримує до семи гравців на карті. Вони зможуть влаштовувати масштабні битви за участю до 10 000 юнітів.

Грати в Козаків можна буде на Windows, macOS і Linux. Для всіх, хто запустить нову гру протягом двох тижнів з моменту сьогоднішнього релізу в GSC обіцяють пак бонусних матеріалів (міні-кампанія, два унікальних юніта-найманця, бейдж в режимі мультиплеєра та інше).

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ