Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Протестувальників залили сльозогінним газом. Вони йдуть до Азарова

Учасники акції протесту вирушили від будівлі Кабміну до Українського дому на Європейській площі в Києві, де наразі перебуває прем’єр-міністр Микола Азаров.

З такою пропозицією виступили організатори акції, повідомляє Тиждень.

Разом з мітингувальниками до "Українського дому" вирушила і частина працівників "Беркуту".

Решта мітингувальників ще залишилася біля Кабміну через блокування їх правоохоронцями.

Крім цього, за останніми повідомленнями, у натовп пустили сльозогінний газ. Організатори акції закликають використовувати підручні засоби для захисту від газу.

За попередніми підрахунками, кількість учасників акції протесту становить близько 3-4 тисяч.

Раніше учасники акції протесту на кілька хвилин перекрили рух вулицею Грушевського. Після невеликої сутички правоохоронці відтіснили їх з проїжджої частини.

У вівторок в Українському домі проходить об’єднавчий з’їзд Федерації роботодавців України, в якому бере участь прем’єр-міністр Микола Азаров. 

Нагадаємо, працівники "Беркуту" почали розганяти мітинг чорнобильців, який відбувається біля будівлі уряду. Під час конфлікту постраждав один з лідерів чорнобильців Харкова Володимир Проскурін.

Як відомо, у вівторок біля Кабміну розпочалася акція протесту проти вбивств в Україні мирних учасників мітингу і в пам'ять про загиблого 27 листопада в Донецьку учасника протесту Геннадія Конопльова, організована громадським рухом "Спільна справа". - pravda.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ