Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Проти антифанатів Зозулі відкрили кримінальні справи

Іспанська поліція відкрила 10 кримінальних проваджень щодо фанатів футбольного клубу "Райо Вальєкано". Через них український футболіст Роман Зозуля пішов з команди. Про це повідомив президент іспанського чемпіонату Хав'єр Тебас.

"Гравець наляканий, і це впливає не тільки на Ла Лігу, а й на Іспанію. Уряд має висловитися з позиції футболіста. В Україні стурбовані тим, що сталося. Сьогодні або завтра оголосять про порушення кримінальних справ. Йому погрожували 17 осіб. Ми судитимемося з ними. Ла Ліга не збирається сидіти склавши руки", - сказав Тебас.

Президент Ла Ліги також зауважив, що цей випадок може зашкодити футболу на міжнародному рівні.

"Ми поступилися тиску групи ультрас. Зозуля - не нацист. Ми піддалися на тиск вболівальників, і це може завдати серйозної шкоди всьому футболу", - додав Тебас.

Водночас агент Зозулі звернувся до ФІФА за дозволом футболісту грати в сезоні в одному з чемпіонатів, де є відкрите трансферне вікно.

Український форвард Роман Зозуля не гратиме за іспанський клуб "Райо Вальєкано" через конфлікт з місцевими ультрас. Вони підтримують комуністичну ідеологію та цькують футболіста за підтримку української армії.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ