Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Проти нового Податкового кодексу зібрали 300 тисяч підписів

Політична партія «Фронт Змін» зібрала вже понад 300 тисяч підписів під зверненням до президента України з вимогою відкликати проект Податкового кодексу та змінити його ідеологію, – повідомила прес-служба партії.

Протягом 10 днів активісти «Фронту Змін» в усіх регіонах України проводять збір підписів під зверненням до президента в рамках акції «Зупини податковий терор!»

У кожному місті створено страйкові комітети, котрі координуватимуть та аналізуватимуть ініціативи підприємців.

«Підприємців намагаються обдурити, вносячи до кодексу незначні зміни та затягуючи час. Ми вимагаємо ввести податкові канікули та скоротити фінансування депутатів і чиновників», - заявив ініціатор акції, член Ради партії «Фронт Змін» Андрій Мартенс.

«Фронт Змін» продовжує збирати підписи. Долучитися до акції можна, звернувшись до обласних та районних громадських приймалень «Фронту Змін» або до представників страйкомів на ринках населених пунктів. Страйкові комітети працюють у постійному режимі.

«Нас більше п’яти мільйонів – і влада нас боїться. Тільки об’єднавши зусилля отримаємо переможний результат», - заявив Андрій Мартенс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ