Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Проти російських Т-90 складно боротися політичними заявами, - Яценюк студентам

Ще рік тому ніхто не міг подумати, що Україна матиме війну з Росією, яка ніколи не приховувала свої неадекватні імперські позиції, прикриваючи це братньою любов’ю. Про це сьогодні, 21 жовтня, під час спілкування з студентами у Львівському національному університеті ім. І. Франка розповів прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

«Не треба нам такого братерства і такої сім’ї! Брати зі зброєю не йдуть вбивати братів. Мінські угоди не виконуються Росією. Кремль вирішив перемалювати карту світу. Від цивілізованого світу і особливо від нас залежить питання безпеки усіх. У цьому конфлікті ми опинилися сам на сам з агресором. Проти російських Т-90 складно боротися політичними заявами. Однак, ми ще нагородимо російський режим за нашу євроінтеграцію та за єднання нації», - сказав Яценюк.

Він також заявив: «Ми виграємо цю війну і вийдемо з неї сильнішими. На нас історія поклала дуже важкі випробування, але саме так гартується сильна нація і сильна держава. Зараз всі повинні працювати на фронт. Сильніший не той, хто має багато м’язів та автоматів, а той, хто вірить і має сильний дух».

Прем'єр також зазначив, що ситуація на Донбасі не стабілізується за один день. Однак зараз завдання українців – не допустити поширення російського тероризму на інші території.

«У 2015 році ми завершимо реформи. Цей рік стане роком стабілізації і формування ґрунту для економічного зростання, а вже у 2016 році почнуть з’являтися нові робочі місця. Через 10 років Україна буде взірцевою країною ЄС», - переконаний Яценюк.

Студентів він закликав боротися за свої права так, щоб їхній голос був чутний в кабінеті ректора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ