Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Протягом двох наступних днів мають подати тепло у всі КЕЧівські будинки Львова

Від сьогодні розпочався запуск тепла  у  КЕЧівські будинки.  На нараді заступника  міського голови з питань інженерного господарства Василя Жовкви з директорами трьох КЕЧівських будинкоуправлінь було погоджено протягом двох наступних днів подати тепло у всі будинки. Про це журналістам розповів начальник інженерного господарства Львівської міської ради Іван Онисковець.
„Є будинкоуправління, які заключають угоду з ЛМКП „Львівтеплоенерго”, і є будинкоуправління, які безпосередньо заключають угоди з ДП „Львівгаз” і ДК „Газ України”.  Що стосується „Львівтеплоенерго”, то з боку міста проблем не буде, і вже від сьогодні ми почали запуск тепла у будинки, які воно обслуговує. Є проблеми з котельнями, які безпосередньо укладають угоди з ВАТ „Львівгаз”  і  ДК „Газ України”, проте, за ствердженням начальників КЕЧівських будинкоуправлінь, вже проведено переговори і зараз йдеться лише про підписання угоди щодо передоплат. Якщо не буде якихось внутрібудинкових проблем, то завтра тепло буде у всіх будинках, а зі сторони військових є гарантії, що проблем не повинно бути”, - зазначив Іван Онисковець. 
Директор БУ КЕВ м. Львова  №1  Володимир Гірей розповів, що зараз всі будинкоуправління КЕВ знаходяться в критичному стані через різницю в тарифах. На сьогодні Постановою Кабінету Міністрів  №705 визначено процедуру подання документів на відшкодування  всіх борги минулих років, які є в бункоуправліннях  КЕВ.
„Наше управління вже зібрало відповідний пакет документів і подаватиме їх в обласну комісію з питань паливноенергетичного комплексу. Після цього з державного бюджету України будуть погашені борги через різницю в тарифах. Зараз наше будинкоуправління має борг 1 млн 370 тис грн, з них 1 млн 160 тис. грн має погасити держава. Ми почали запуск у всі будинки нашого управління, окрім семи, які опалюються від котельні на Стрийській, 87, оскільки поки що не уклали угоди з ДК „Газ України”, - зазначив Володимир Гірей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ