Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Протягом квітня відділ нагляду за станом зовнішньої реклами ЛМР виявив 77 порушень

Працівники відділу нагляду за станом зовнішньої реклами Львівської міської ради протягом квітня виявили 77 випадків порушень розміщення зовнішньої реклами. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 Зокрема, виявлено 15 порушень, які стосуються самовільного встановлення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, 16 – відсутності на них маркування, 17 – порушення Закону України “Про мови в Україні”, 6 – встановлення рекламної конструкції з відхиленням від проектно-дозвільної документації, 5 – реклами тютюнових та алкогольних виробів на віддалі менше 300 м в зоні прямої видимості від шкільних та дошкільних закладів.
У результаті проведеного обстеження працівники відділу підготували та скерували 77 приписів з вимогою усунення порушень та 28 подань в обласні управління у справах захисту прав споживачів для накладання штрафів на порушників.
 Є приклади і скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами. Так виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про скасування ТзОВ «Піраміда 71» дозволу на розміщення зовнішньої реклами у Львові на вулиці Стрийській (непарна сторона вулиці, біля автовокзалу).
Загалом за  протягом квітня працівники відділу нагляду за станом зовнішньої реклами обстежили 618 об’єктів зовнішньої реклами щодо дотримання вимог законодавства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ