Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протягом жовтня у Львові проінспектували 17 інтерактивних клубів

У Львові протягом жовтня було проінспектовано 17 інтерактивних клубів. Провели обстеження представники управління економіки Львівської міської ради спільно з представниками районних адміністрацій та правоохоронних органів, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Кожен з 17 проінспектованих інтерактивних клубів підозрюється у проведені гральної діяльності. В кожному клубі ми бачили ігрові дисплеї на екранах комп’ютерів. Загалом протягом жовтня ми передали 25 звернень до міліції щодо функціонування інтерактивних клубів, але, на жаль, належного реагування з боку правоохоронних органів немає. Протягом жовтня та листопада не порушено жодної кримінальної справи», – повідомила начальник відділу торгівлі Львівської міської ради Галина Шарко.

Нагадаємо, 3 листопада на сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу, відповідно до якої виконавчі органи міської влади здійснюватимуть контроль за інтерактивними клубами, інтернет-кафе, комп’ютерними клубами та інтернет-клубами. Раніше виконавчі органи Львівської міської ради, комісії при районних адміністраціях, мали можливість перевіряти тільки інтерактивні клуби, тепер в компетенції всі заклади, де здійснюється гральний бізнес.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ