Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проводити Великодній ярмарок у Львові захотіла лише одна компанія, - ЛМР

Заявку щодо облаштування Великоднього ярмарку на просп. Свободи подала лише одна компанія – «Львівські ярмарки» – яка окрім проекту ярмарку розробила також низку пропозицій щодо проведення соціальних заходів на цій території, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Остаточне ж рішення щодо облаштування Великоднього ярмарку прийматиме виконавчий комітет Львівської міської ради.

В мерії повідомили, що «Львівські ярмарки» пропонують організувати традиційний сімейний Великодній сніданок. Як повідомляють у компанії, на гостей ярмарку чекатиме запашний пасхальний кошик із освяченими паскою, яйцями, хріном, ковбасами та маслом, різнобарвні писанки та крашанки, а господиня та господар поділяться із відвідувачами давніми галицькими традиціями і разом водитимуть веселі великодні гаївки й веснянки. Окрім того, вони пропонують презентувати також літературний проект «Весна у віршах», де відомі люди Львова читатимуть поезію молодих львівських поетів.

Як зазначають у відділі торгівлі управління економіки ЛМР, місто отримає 10 тис. грн від оренди конструктивних елементів.

Відзначимо, що цьогоріч Львівська міська рада вперше обирала підприємця для облаштування Великоднього ярмарку на конкурсній основі. Збір пропозицій від охочих тривав тиждень.

Нагадаємо, що Великодній ярмарок працюватиме на просп. Свободи з 21.04.2016 до 16.05.2016 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ