Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ProZorro.sale святкує півріччя першим мільярдом

За півроку роботи проекту Prozoro.Продажі було отримано дохід на суму понад 1 мільярд гривень. Як зазначив Ілля Михайлов, представник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: «ProZorro.sale - проект безпрецедентний по швидкості розвитку».

Як показують цифри – це дійсно так, адже раніше активи банків-банкрутів залишалися нереалізованими роками, що значно знижувало їх цінність, та, зрештою, виплати їх вкладникам, а зловживання нереалізованим майном призводило до зростання корупції. Керівник проекту Prozoro.Продажі Олексій Соболев зазначив: «Нещодавно студенти Норвежської бізнес школи зробили дослідження щодо подібних проектів за кордоном. Виявилось, що ProZorro.Sale - створює прецедент для світу».

«За півроку повноцінної роботи через електронні майданчики Prozoro.Продажі було проведено близько 28 000 аукціонів. При цьому середнє зростання ціни становило 7,4%. Таким чином, завдяки аукціонам держава додатково отримала цілий мільярд гривень, який піде навиплати вкладникам збанкрутілих банків», - зауважив Олександр Коваленко, Генеральний директор майданчика ТБ «Українська енергетична біржа».

Нагадаємо, що завдяки проекту Prozoro.Продажі купити квартиру чи авто за зниженою ціною у збанкрутілого банку дуже легко. Для цього потрібно зареєструватись на майданчику sale.ueex.com.ua, обрати необхідний лот (квартиру, авто чи інший виставлений на аукціон актив банку) та подати заявку на участь в аукціоні. Повідомлення з посиланням на аукціон Вам надійде в особистий кабінет на майданчику та на електронну пошту. Щоб прийняти в ньому участь не потрібно навіть виходити з дому, адже все проходить в електронному режимі і потребує лише підключення до мережі Інтернет.

«Також дуже важливо, що завдяки Prozoro.Продажі кожен громадянин України має змогу викупити кредит у банка-банкрута. Для цього варто лише зареєструватись на електронному майданчику, знайти кредит, подати заявку на участь та викупити його за значно нижчою вартістю», - додав Олександр Коваленко.

Тож бажаємо успіхів в аукціонах!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ