Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Пряма трансляція «Євробачення» повертається на YouTube

Пряма трансляція пісенного конкурсу «Євробачення» повертається на YouTube. Про це повідомили в офіційному блозі - Google Україна.
Цього року глядачі з усього світу можуть спостерігати всі три прямі трансляції конкурсу, який відбувається в столиці України Києві, на офіційному YouTube-каналі Євробачення. Для прикладу, минулого року прямий ефір великого фіналу Євробачення подивилося понад 4,7 мільйонів людей.
Цього року усі охочі можуть окрім трансляції пісенного конкурсу наживо слідкувати на YouTube за ексклюзивними подіями за кулісами шоу, подивитись трансляцію церемонії відкриття, а також дивитися прес-конференції учасників та переможців, які проходитимуть після кожного півфіналу та після фіналу, і навіть зазирнути за лаштунки та побачити уривки з репетицій.
Прямі трансляції на YouTube дають можливість глядачам по всьому світу стежити за подіями, які відбуваються в Україні. Вперше Євробачення транслювалося в прямому ефірі на YouTube в 2015 році і відтоді збирає все більше і більше глядачів. Євробачення 2016 року стало третім найбільшим музичним конкурсом в прямому ефірі на платформі YouTube.
Серед переможних пісень Євробачення за кількістю переглядів на YouTube лідирує переможець 2010 року Lena з відео Satellite - понад 50 млн. переглядів. На другому місці - виступ в півфіналі Євробачення 2014 Conchita Wurst з Rise Like a Phoenix, а на третьому - виступ в фіналі Loreen з Euphoria в 2012 році. Перша десятка найпопулярніших відео переможців конкурсу на YouTube-каналі Євробачення виглядає таким чином:
У пісенному конкурсі Євробачення 2017 року беруть участь 42 країни. Відео трансляції півфіналів конкурсу, які відбулися 9 та 11 травня, вже зараз можна подивитись на YouTube-каналі. А в суботу 13 травня відбудеться великий фінал, за яким також можна буде спостерігати наживо на YouTube, і ми дізнаємось ім'я переможця цьогорічного конкурсу.
Канал Євробачення на YouTube було запущено в 2006 році, і він нараховує понад 1,4 мільйонів користувачів, що підписалися, та більше двох мільярдів переглядів.
Отже приєднуйтесь до прямої трансляції фіналу Євробачення 2017 на офіційному YouTube-каналі цієї суботи 13 травня, 2017 о 22:00 за києвським часом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ