Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Приблизно 25% споживачів відмовилися від опалення», - тепловики

Як повідомляють теплопостачальні підприємства Львова, приблизно 25% споживачів тимчасово відмовилися від теплопостачання, - прес-служба Львівської міської ради.

«За вчорашній день нам вдалося подати опалення до 97% житлових будинків. Проте, приблизно 25% споживачів тимчасово відмовилися від теплопостачання. Про це свідчать дані розбору тепла.

Я спілкувався з керівниками будинків і рекомендував, щоб споживачі, які свідомо не беруть тепло, все-таки перевірили внутрішньобудинкову систему, тобто виключили тепло, прогріли будинки і перевірили, чи система опалення в будинках справна. Якщо ж будуть виявлені якість проблеми чи пориви, то буде час для їх ліквідації, щоб не доводилося їх ліквідовувати, коли на дворі буде мінусова температура. Адже за вчорашній день у 9 будинках сталися пориви у внутрішньобудинковій системі», - розповів Степан Пакіж, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» та в.о. директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

За його словами, до усіх міських освітніх закладів (школи, садочки) опалення подали.

«Ми забезпечуємо подачу опалення до будинку. Натомість мешканці будинку можуть самі приймати рішення чи приймати тепло. Тому, якщо у якомусь будинку тепла немає, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, а є проблеми у внутрішньобудинковій системі», - пояснюють тепловики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ