Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Приблизно через місяць Арсеній Яценюк презентуватиме свій політичний проект. В тому числі і у Львові

Приблизно через місяць пообіцяє презентувати свій політичний проект екс-голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк. Про це Яценюк повідомив під час прес-конференції у Львові. Після цього, за його словами, він ще раз повернеться до Львова з презентацією проекту в області.

Основна ідеологія проекту, за словами засновника, полягатиме у створенні демократії в дії а також зміщенні центру прийняття рішень, аби в Україні не було єдиного центру керування країною. Також Арсеній Яценюк стверджує, що його партія планує зосередитися на вирішенні економічного блоку проблем, створення можливості для конкуренції, а також знайдення нових можливостей для розвитку економіки.

Водночас лідер новоутворення обіцяє, що партія фінансуватиметься з членських внесків. Натомість формуватимуть новий проект не лише молоді люди.

Наразі Яценюк не назвав жодного зі своїх можливих соратників чи фінансистів партії, проте він стверджує, що нова партія – це довгостроковий проект, усі кандидати проходитимуть ретельний відбір. Крім того, партія не буде підпадати під сферу впливу теперішній потужних політичних утворень. «Якщо би я знаходився під чиїмось впливом, каже Яценюк, маючи на увазі Ющенка, Тимошенко Януковича, -- то сьогодні ви б розмовляли зі мною як з головою Верховної ради України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ