Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Прихильники Саакашвілі розгорнули наметове містечко

Прихильники екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі розгорнули наметове містечко на українсько-польському кордоні біля ПП Краковець – Корчова. Про це повідомило UMN на своїй сторінці на ФБ.

"За кілька годин поле біля кордону Краковець – Корчова дійсно стало схоже на наметове містечко. Яке навіть матиме сцену – зараз її активно встановлюють. Готуються зустрічати #Саакашвілі». сказано у повідомленні. 

Нагадаємо, українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом Президент України Петро Порошенко наприкінці  травня 2015 року. Напередодні цього Саакашвілі призначили головою Одеської ОДА. У грудні 2015 р. його позбавили громадянства Грузії.

На посаді глави Одеської ОДА Саакашвілі попрацював півтора року, після чого оголосив про відставку, звинувативши Президента Петра Порошенка у недотриманні обіцянок і просуванні на керівні посади в райадміністраціях "старих корупціонерів".

Тоді ж Саакашвілі оголосив про створення власної політичної сили, з якою піде на вибори в український парламент.   Позбавили громадянства України Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України. Сам політик пообіцяв повернутися  до України 10 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ