Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ПРИКАРПАТТЯ. „ГАЛ-INFO”. 27.11.2007. В Івано-Франківську встановлюватимуть камери відеонагляду

Наступного року в Івано-Франківську почнуть кампанію встановлення камер відеоспостереження, наразі в бюджетній резолюції на наступний рік на ці заходи депутати міськради погодили виділити 150 тисяч гривень.
За інформацією прес-служби Івано-Франківської міськради, відеокамери у кількості 40 штук буде встановлено у найпроблемніших місцях, таких як перехрестя доріг, у Міському парку та Меморіальному сквері - там, де найчастіше виникають небезпечні ситуації на кшталт хуліганства та актів вандалізму.
Водночас, як стало відомо «Гал-info», камери відеонагляду встановлюватимуть і в школах. Зокрема вже встановлюють відеокамери в загальноосвітній івано-франківській школі №5. Камери відеонагляду встановлюють в коридорах, спортивному майданчику, вулиці, біля туалетів, і у деяких навчальних кабінетах. Як мотивує свою ініціативу по встановленню камер відеонагляду директор школи Ярослав Олексин, камери встановлюють для того, щоб тримати під контролем все, що відбувається на території навчального закладу.
«Діти на перервах поводитимуться дисциплінованіше, на територію школи не зможуть проникнути посторонні особи, -- каже Ярослав Олексин. -- Також це економитиме кошти, адже утримувати охоронця, за послуги якого платять батьки, неефективно, бо у школі є три виходи. А монтаж системи відеонагляду здійснюється за кошти спонсорів».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ