Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Прикордонники стріляли по контрабандистах

Незаконному переміщенню через кордон тютюнових виробів завадили ввечері 17 липня, прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону на Закарпатті, повідомили у Державній прикордонній службі України.

Інформацію про підготовку до протиправної діяльності прикордонники отримали від місцевого жителя. Вже за кілька хвилин було організовано оперативно-розшукові заходи, в результаті яких виявлено трьох осіб.  На законні вимоги прикордонників припинити правопорушення невідомі особи не відреагували, тому правоохоронцям довелось застосувати пристрій для відстрілу гумових куль та здійснити попереджувальні постріли вгору.

В результаті, одного чоловіка, який виявився громадянином Угорщини, прикордонники затримали та доставили до прикордонного підрозділу, ще двоє невідомих вдалось до втечі. Також неподалік затримання угорця  було виявлено 6 пакунків тютюнових виробів. Наразі тривають заходи по пошуку втікачів та їх затриманню.  

У пакунках, які зловмисники планували доправити до сусідньої Угорщини,  знаходилось 10 ящиків тютюнових виробів, а саме 5000 пачок безакцизних сигарет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ