Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники не пропустили 8 іноземців, які прямували в Одесу

Як повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України, прикордонники не пропустили 8 іноземців, які прямували в Одесу.

Посилені заходи щодо протидії можливому приїзду та не пропуску осіб, які прямують з метою участі у діях дестабілізаційного характеру напередодні роковин трагедії, що сталася в Одесі, тривають по всіх ділянках кордону.

Заходи співробітники Держприкордонслужби проводять у взаємодії з правоохоронними органами - співробітниками СБУ та Національної поліції.

Так, минулої доби правоохоронці затримали 8 осіб - громадян Киргизстану, Білорусі та Росії - міцної статури, які нібито прибули для участі у змаганнях. Семеро із них -  4 громадян Киргизстану та 3 громадян Білорусі прилетіли рейсом «Мінськ - Одеса», а громадянин Росії прибув із Дубаї в «Бориспіль».

 В результаті  комплексної перевірки правоохоронці встановили, що особи прибули на запрошення громадської організації, яка, ймовірно, залучала бойовиків на «Куликове поле», які також брали участь в спробах силового захоплення будівель державних органів влади.

Усіх виявлених осіб, які не змогли вказати чіткої мети свого перебування на території України, через кордон не пропущено та повернуто зворотним рейсом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ