Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники не пропустили російських боксерів на турнір у Харкові

​Сьогодні. 14 червня, на кордоні з Росією в Харківській області співробітники Держприкордонслужби спільно з взаємодіючими органами виявили та не пропустили в Україну громадян Російської Федерації. Всі вони учасники чи акредитовані особи російської команди на чемпіонат Європи з боксу. Як відомо в Харкові з 16 по 24 червня пройде континентальний турнір з боксу – чемпіонат Європи серед чоловіків, повідомив на Фейсбук речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

Іноземці слідували на змагання поїздом «Москва-Харків» разом з іншими учасниками команди Росії у складі 39 осіб. 

Під час прикордонного контролю та проведення перевірки прикордонники встановили, що 9 російських громадян порушили порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим. Саме тому було прийнято рішення про те, щоб не пропускати їх на територію України та заборонити в'їзд терміном на 3 роки.

Серед них безпосередні учасники змагання, тренери, представник по роботі з медіа, вболівальники, а також 2 журналісти російського пропагандистського каналу LifeNews. Всіх їх повернуть у зворотному напрямку.

Зауважимо, що з 1 червня прикордонники активно оформляють учасників чемпіонату Європи з боксу в Харкові. Загалом кордон перетнули 146 осіб, що є представниками 14 команд. Сам Чемпіонат Європи з боксу - це один з головних кваліфікаційних турнірів, на якому будуть розіграні ліцензії на чемпіонат світу з боксу в Гамбурзі цієї осені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ