Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники вилучили в цигаркових контрабандистів майже 90 авто

Впродовж вихідних днів прикордонники Мостиського загону попередили три спроби прихованого перевезення контрабанди через державний кордон, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Так, під час оформлення подорожуючих в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, з автомобіля «БМВ» громадянина Польщі прикордонники разом з працівниками митниці вилучили 1 000 пачок цигарок марок «LM» та «Marlboro». Аби перевезти їх через кордон водій автомобіля сховав їх серед особистих речей, в ніші для запасного колеса та в середині звукового динаміку автомобіля.

В сусідньому пункті пропуску «Краковець», у двох випадках через спробу переміщення через кордон цигарок та спеціальне переобладнання для цього транспортних засобів, були вилучені два автомобіля марки «Фольксваген» польської реєстрації. Водії, мешканці Тернопільщини, сховали цигарки у задніх бамперах та лонжеронах автомобілів. Всього з автівок було вилучено 295 пачок цигарок, а також будуть вилучені і автомобілі, як засоби переміщення контрабанди.

Всього з початку 2016 року в пунктах пропуску на ділянці відповідальності Мостиського прикордонного загону було попереджено приховане переміщення понад 119 тис. пачок цигарок та вилучено 87 автомобілів, що використовувались для перевезення контрабанди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ