Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали молдованина, якого розшукував Інтерпол

Прикордонники затримали молдованина, якого розшукував Інтерпол, та виявили українку з підробленим паспортом. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

Учора в пункті пропуску «Мамалига», що на українсько-молдовському кордоні, прикордонники Чернівецького загону затримали громадянина Молдови.

Підставою для затримання молдованина стало спрацювання бази даних Інтерполу. За наявною інформацією, правопорушника розшукували правоохоронці Франції за грабіж.

На даний час затриманого 21-річного громадянина Молдови передано співробітникам Національної поліції.

Також учора, в пункті пропуску «Чугунівка» прикордонники Харківського загону виявили українку, яка намагалася перетнути державний кордон України з підробленим паспортним документом.

Під час здійснення прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби виявили у нашій співвітчизниці ознаки часткової підробки в паспортному документі, а саме – вклейка фотокартки не уповноваженим на те органом або сторонньою особою.

За даним фактом складені адміністративні матеріали, справу скеровано до суду. Громадянку України передано представникам Національної поліції Харківської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ