Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Примітивна вулична дівка на прокремлівській панелі, - Кендзьор про зустріч Тимошенко та Путіна

Напрдеп Ярослав Кененгдзьор у виступі у ВРУ заявив,що група "За Україну!" обурена тим, як поводилися Голова Уряду Юлія Тимошенко учора, 20 листопада, під час зустрічі з Головою Урдяу Росії В.Путіним у Ялті. "Примітивна вулична дівка на прокремлівській панелі", - вдався до порівняння Я.Кендзьор. На його думку, Москва остаточно вирішила підтримувати кандидатуру Юлії Тимошенко на президентських виборах в Україні.

Кендзьор додав, що Тимошенко до газової кабали хоче додати ще й атомну кабалу. (Тимошенко планує підписати угоду з Росією щодо співпраці у ядерній сфері).

Нардепа обурило те, як Путін у "похабній кагебістськіх манері" вказував, що слід робити президентам незалежних держав і супроводжував ці поради похабними жартами. Путін перебуваючи на українській землі дозволив собі образити президеннта України. При цьому, за словами Кендзьора, Ю. Тимошенко не відрегувала як належно на недолугі дотепи, а й сама "опустилася" до рівня жартів російського прем'єра.

За словами Кендзьора, Путін не дозволяє собі такі випади, коли перебуває у Європі, натомість Тимошенко заохочує такі жарти, щоб здобути ще більшу підтримку під час виборів.

Додамо, що учора, відповідаючи на питання російської журналістки, чи знає Путін про візит Михаїла Саакашвілі в Україну і про те, що президент Грузії провів переговори з Віктором Ющенком і вшанував пам'ять жертв Голодомору, Путін, зокрема, сказав: "Чим займалися наші колеги, поняття не маю, але думаю, що двом президентам завжди є про що поговорити, щось обговорити, кудись сходити", - заявив прем'єр РФ. Потім Путін продекламував: "Бойцы вспоминали минувшие дни, и битвы, что вместе продули они".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ