Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Приріст збору платежів до Держбюджету по ГУ ДФС у Львівській області - 65,2%

7 липня відбулася друга зустріч керівника фіскальної служби Львівщини Ігоря Кондро з представниками інститутів громадянського суспільства, бізнес спільноти Львівщини та членів Громадської ради при ГУ ДФС у області. У заході також взяли участь керівництво та начальники самостійних структурних підрозділів ГУ ДФС у області, начальники ОДПІ. Повідомила прес-служба ГУ ДФС.

«Незаангажований діалог, саме такий формат наших зустрічей. Перш за все, нам надзвичайно важливо почути про всі проблемні питання від перших джерел: громадськості та платників податків, й спільними налагодженими діями допомогти оперативно вирішити їх,» - зазначив Ігор Кондро.

Очільник фіскальної служби Львівщини інформував про підсумки спільної й плідної співпраці - наповнення державної казни за шість місяців цього року, адже,більше 95% платежів надходить за рахунок добровільної сплати податків. Впродовж шести місяців цього року спостерігається позитивна динаміка надходжень до бюджетів всіх рівнів у Львівській області по всіх основних платежах.  

У січні-червні 2016 року по Головному управлінню ДФС у Львівській області до загального фонду Державного бюджету України надійшло понад 3 млрд. 290 млн. грн. Приріст збору платежів до державного бюджету по ГУ ДФС у Львівській області склав 65,2 % або на 1 млрд. 299 млн. грн. більше у порівнянні з січнем-червнем 2015 року.

Надходження податкових платежів до місцевих бюджетів Львівської області склали 3 млрд. 491 млн. грн., що на 54% або на 1 млрд. 256 млн. грн. більше від фактичних надходжень січня-червня 2015 року.

Представники бізнес середовища Львівщини обговорили питання, які виникають у машинобудівній галузі, обчисленні та сплаті податку за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, відшкодуванні ПДВ, легалізації заробітної плати тощо.

Резюмуючи зустріч, Ігор Кондро інформував про вирішення піднятих питань на попередньому зібранні, та подякував за ефективну роботу та активну громадянську позицію.

Такі зустрічі, будуть відбуватися і в подальшому, і без сумніву фіскальна служба Львівщини завжди відкрита до «прямого діалогу» з представниками громадськості та бізнес середовища регіону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ