Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ПриватБанк: судові виконавці вилучають готівку в VIP-відділенні на Хрещатику

Державний виконавець відділу примусового виконання рішень Головного територіального управління в Києві проводить дії з опису та вилучення грошових коштів у касі перерахунку VIP-центру "Приватбанку". Про це повідомило видання Укрінформ.

"3 листопада державним виконавцем Відділу примусового виконання рішень Головного теруправління в Києві в рамках виконання зведеного виконавчого провадження про стягнення з Приватбанку на користь кримських вкладників Сажневої Н.В. і ТОВ «Бривер» 7 376 743,31 грн здійснюються незаконні дії щодо опису та вилучення грошових коштів у касі перерахунку VIP-центру Приватбанку за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 46-а", - йдеться в повідомленні.

У "Приватбанку" заявляють, що гроші, які ДВС намагається описати і вилучити в касі перерахунку, належать не банку, а його клієнтам, тому такі дії "суперечать нормам закону «Про виконавче провадження»".

При цьому в "Приватбанку" вважають дії виконавчої служби незаконними, оскільки виконавче провадження має бути розпочате за місцезнаходженням юридичної особи - боржника в Дніпропетровську у Відділі примусового виконання рішень Головного територіального управління Дніпропетровської області".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ