Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Пункт пропуску «Грушів-Бедомєж» зроблять до кінця року, - Дериволков

На будівництво дороги до митного пункту пропуску «Грушів-Бедомєж», що на українсько-польському кордоні, виділили кошти. До кінця року об’єкт планують здати у експлуатацію. Про це сьогодні, 31 липня, відповідаючи на запитання Гал-інфо, під час брифінгу повідомив перший заступник міністра доходів і зборів України Степан Дериволков.

«Ми вже спілкувалися з головою Львівської ОДА з цього приводу. Там майже закінчується розбудова інфраструктури, дороги. Ми маємо до кінця року здати цей пункт пропуску. Це буде сучасний пункт пропуску, який відповідатиме усім вимогам», - запевнив Степан Дериволков.

Як зазначив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, це не є пункт пропуску вантажних автомобілів, але він є дуже важливі для цього регіону.

«Кошти на перехід «Грушів-Будомєж» вже виділені. Весь світловий день працює техніка у цьому напрямку. Я думаю, відповідно до доручення Президента, в листопаді ми зможемо здати цей пункт пропуску та розпочати його експлуатацію. У нас є заплановано ще ряд пунктів пішохідного пропуску, які потрібно робити. Ми зацікавлені у тому, щоб вони розвивалися», – зазначив Віктор Шемчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ