Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пункт пропуску «Устилуг-Зосін» закриють на 4 години

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг-Зосін» з 11.00 до 15.00 12 листопада у зв’язку з розбудовою даного пункту пропуску та перенесенням телекомунікаційних систем планується призупинення оформлення на двох напрямках пасажиро-транспортного потоку, повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Прикордонний звертаються до осіб, які планують їхати за кордон, обирати для перетену державного кордону інші пункти пропуску.

Нагадаємо, у Львівському прикордонному загоні відбулась робоча зустріч  Заступників Прикордонних Уповноважених по Львівській та Надбужанській ділянках по питанню функціонування пункту пропуску у період проведення робіт по демонтажу існуючої інфраструктури пункту пропуску. 

Під час проведення зустрічі польська Сторона заявила, що в пункті пропуску у період з 07 листопада 2013 року до 30 січня 2014 року  буде проведено роботу по демонтажу накриття, смуг руху а також приміщень, які розміщені в пункті пропуску. Оформлення транспортних засобів буде здійснюватись на трьох смугах руху новозбудованої в’їзної частини пункту пропуску.  Заїзд  та виїзд транспортних засобів в пункт пропуску буде здійснюватись в реверсному порядку по одній смузі.

За заявою Заступника Прикордонного Уповноваженого Республіки Польща це приведе до зменшення у два рази оформлення кількості транспортних засобів, як на виїзд так і на  в’їзд.

В зв’язку з чим прогнозується накопичення транспортних засобів перед пунктом пропуску, як на виїзд так і на в’їзд в Україну. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ