Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін міг погрожувати війною посередництвом Медведчука, - Бєлковський

Путін міг погрожувати війною посередництвом Медведчука та Суркова, а не у офіційній розмові з Порошенком, - Бєлковський. Повідомило Еспресо.TV.

Політтехнолог Станіслав Бєлковський каже, що російський президент Володимир Путін за жодних обставин не міг сам погрожувати Петру Порошенку.

Про це політтехнолог сказав у "Вечірньому телеекспресі" на Еспресо.TV

"В офіційній розмові Володимир Путін не міг погрожувати українському президенту. Це суперечить формальній логіці російського президента, він не може залишати докази, що він дійсно погрожував будь-кому, не може залишати факти, про які може дізнатися міжнародна спільнота, що він дійсно має агресивні наміри щодо України", - сказав він. 

Бєлковський зауважив, що для "таких переговорів" (які можуть містити погрози, - Ред.) зазвичай існують посередники, які доповідають одній і другій стороні про позиції головних учасників процесу з тої чи іншої проблеми.

"Я вважаю, що для того існує інститут посередників, який включає зокрема, Віктора Медведчука, Владислава Суркова, якй контактує з Банковою і особисто з Петром Порошенком, наскільки мені відомо. І Порошенко знає, що Володимир Путін дуже роздратований будь-якими спробами України наблизитися до НАТО, будь-якими реальними рішучими кроками на зустріч до євроатлантичної інтеграції", - зазначив він і додав, що відповідні меседжі Україна отримує вже багато місяців.

 "Путін дійсно може розглядати новий виток війни на Донбасі, якщо він усвідомить, що Україна рухається в напрямку НАТО. Тому я вважаю, що це такий "колаж" реальних погроз, які Україна отримує вже багато місяців з боку Росії через посередників і формальну розмову між Порошенком та Путіним, яка, на мій погляд, таких погроз не містила", - підкреслив Бєлковський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ