Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін може увійти на танках в Київ, питання в тому, як він звідти виїде, - Бутусов

Росію від великої війни в Україні зупиняють власні політичні й економічні слабкості. Про це в ефірі 5 каналу заявив головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов.

"Російська Федерація має у своєму розпорядженні великий арсенал засобів, які могли б завдати великої шкоди Україні. Це не тільки тактичні, балістичні ракети та бомбардувальна авіація. Тому не треба думати, що «Іскандери» - це абсолютна зброя. Росію від великої війни в Україні зупиняють власні політичні й економічні слабкості. Тобто Путін не готовий до широкомасштабної війни", - вважає журналіст, повідомив УНІАН.

На його думку, для повномасштабного вторгнення в Україну та довготривалої окупації її території Росії доведеться оголосити загальну мобілізацію.

"Давайте подивимося на військовий аспект питання - вони воюють в Україні, вони втягнули, мобілізували боєздатні відділення - це максимум до 70-80 тисяч людей. Для того, щоб проводити окупацію великих площ в Україні, їм необхідно проходити загальну мобілізацію. Чи може Путін зараз це зробити? В даний момент це неможливо для Росії", - заявив Бутусов.

Журналіст стверджує, що в цьому випадку у Путіна обмежений арсенал засобів.

"Можна увійти на танках в Київ, але питання - як ти потім звідти вийдеш і скільки на цих танках в Києві простоїш", - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ