Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін заявив, що не дозволить знищити бойовиків в Донбасі

Мабуть, чергова зустріч світових лідерів не змусила Путіна здати назад, незважаючи на тиск країн світу: він заявив, що не дозволить Києву знищити "політичних опонентів".

Росія "не дозволить знищити" так звані політичні утворення на сході України.

Володимир Путін ніна йоту не показав готовність до компромісу з українською владою та вимогами країн світу зупинити ескалацію конфлікту в Україні підтримкою проросійських бойовиків, про що свідчить його інтерв'ю німецькому телеканалу ARD в рамках саміту G-20.

"Ви хочете, щоб український уряд знищив там всіх політичних супротивників і опонентів? Ми - ні. І не дозволимо", - цитує слова Путіна "Интерфакс". 

Він також висловив невдоволення "однобоким" поглядом на український конфлікт у світі. Проте саме Росія почала недавно агресивну пропагандистську кампанію по всьому світу, в якій Росія виділяє мільярди рублів на медіа-проекти для пропаганди за кордоном,в якій Росія позіціонує себе "неупереджена" сторона. 

Також в рамках саміту G-20 Путін відповів Харперу, що не може "втекти" з України, просто тому що "його" і російських військ там "немає".

ZN.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ