Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін звинуватив Україну в організації диверсійно-терористичної діяльності в Росії

Президент Росії Володимир Путін звинувачує Україну в організації диверсійно-терористичної діяльності в Росії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля за підсумками участі Путіна в щорічному розширеному засіданні колегії Федеральної служби безпеки Росії.

Про це повідомило видання Українські Новини.

Президент Росії зазначив серйозне загострення ситуації на південному сході України останнім часом, а українська влада, на його думку, зацікавлені у силовому вирішенні конфлікту на Донбасі.

"Сьогоднішня влада на Україні явно не готова до мирного вирішення цієї складної проблеми і робить ставку на силове вирішення. Більше того, відкрито говорить і про організацію диверсійно-терористичної, підривної роботи, в тому числі і в Росії. Нас це не може не турбувати", - сказав Путін на засіданні.

За його словами, метою української влади є зрив досягнутих у Мінську (Білорусь) домовленостей. У зв'язку з цим Путін закликав ФСБ сконцентрувати сили на боротьбі з тероризмом.

"Названі мною події і обставини вимагають від спеціальних та силових структур Росії, насамперед від Федеральної служби безпеки, особливої уваги і концентрації сил, в першу чергу - в боротьбі з тероризмом", - сказав він.

Як повідомляли Українські Новини, Адміністрація Президента України вважає, що Росія спровокувала ескалацію ситуації на Донбасі з метою дискредитації перед міжнародним співтовариством економічних і соціально-політичних успіхів України.

Нагадаємо, раніше група радикалів, які назвали себе членами партії "Інша Росія", зірвали прес-конференцію спецпредставника ОБСЄ Мартіна Сайдика за підсумками переговорів контактної групи по Донбасу в Мінську.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ