Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

П'яний пасажир автобуса намагався побити прикордонницю

На кордоні з Польщею правоохоронці затримали пасажира рейсового автобуса, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поводився неадекватно та намагався вчинити напад на cпівробітника Держприкордонслужби. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Учора, 16 жовтня, в пункті пропуску «Краковець», під час оформлення рейсового автобуса, що слідував до м. Вроцлав (Республіка Польща), один із пасажирів почав поводити себе неадекватно, відмовився проходити прикордонні формальності та спробував зчинити бійку з правоохоронцями. П’яний дебошир намагався завдати тілесних ушкоджень жінці-військовослужбовцю, однак був затриманий прикордонниками. Дії чоловіка 1978 року народження жителя Херсонщини були кваліфіковані за статтею 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України».

Крім того, прикордонники проінформували по даному випадку співробітників Національної поліції України, оскільки в діях правопорушника містились ознаки злочину, передбаченого частиною 1 статті 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».  В подальшому громадянина було передано офіцерам оперативно-слідчої групи поліції.

Санкція статті за дане кримінальне правопорушення передбачає виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, чи позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ