Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

П’яний працівник ДСНС вчинив аварію і може сісти на 8 років

Прокуратура завершила розслідування за фактом смертельної ДТП, вчиненої п’яним працівником правоохоронного органу. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідче управління прокуратури Львівської області скерувало до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно працівника пожежної безпеки ГУ ДСНС України у Львівській області, який  26 червня 2016 року вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Тоді близько першої години ночі керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, на автодорозі «Київ-Чоп» в межах с. Малі Підліски, Жовківського району, грубо порушив правила дорожнього руху, виїхав за межі проїжджої частини дороги та в’їхав у складені бетонні плити.

 В результаті ДТП 23-річний пасажир автомобіля від отриманих травм помер на місці, а інший, також 1993 року народження, отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Злочинні дії правоохоронця (інженера з пожежних рятувальних робіт ГУ ДСНС України у Львівській області) кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ