Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’яний водій і подорож з Польщі до Львова на "табуретці"

1/2
На кордоні з Польщею у пункті пропуску Корчова - Краковець тринадцять автобусів, що прямували в Україну, стояли у черзі сім годин. Окрім того, українські пасажири потрапили у неприємну ситуацію із квитками. Як повідомила Гал-інфо пасажирка Віра, яка, власне, їде з Кракова до Львова, незважаючи на те, що вона має квиток, місця в автобусі для неї не виявилося.

За її словами, вона просто шокована із послуг перевізника на маршруті Чернівці - Вроцлав.

«Навіть з квитком на руках мене та ще кількох пасажирів водії не хотіли брати в автобус. Пояснили це тим, що продали забагато квитків. Врешті мене посадили на крісло, яке більше скидалося на табуретку. З дверей автобуса дує, як надворі. Тобто, маючи квиток, за який я заплатила гроші, я їду в таких умовах. Інший хлопець, якого також не хотіли брати в автобус, змушений сидіти на сходах. Ще двох пасажирів з такою ж проблемою посадили в якийсь німецький автобус», - розповіла Віра.

Окрім того, за її словами, один із водіїв перебуває у нетверезому стані.

«Один з водіїв п'яний. Не їде за кермом взагалі, лише попросив одного пасажира, щоб він, якщо водій засне за кермом, копав його в коліно. На кордоні стояло 13 автобусів сім годин», - розповіла Віра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ