Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

П’яний водій «Ниви» скоїв дві аварії у Львові

Вчора, 4 січня, близько 23.00 у Львові нетверезий водій скоїв дві ДТП та намагався втекти від патрульних, повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Близько 23.00 патрульним надійшла інформація про ДТП на вулиці Личаківській. Вони прибули на місце події, де водій автомобіля ВАЗ 2109 повідомив, що винуватець ДТП втік з місця події. Він також повідомив, що це був автомобіль ВАЗ 2121 Нива та надав фрагмент номерного знаку.

Допоки інспектори оформляли розшукове ДТП, поруч проїхав автомобіль Нива, який збігався з описом втікача. Вони поїхали за ним та дали вказівку водієві зупинитись світловими та звуковими сигналами. Проте, водій навпаки збільшив швидкість та намагався втекти, створюючи ризики аварійних ситуацій. Під час переслідування патрульним вдалось зупинити його на вулиці Погулянка, але він вирвався, пошкодивши службовий автомобіль поліції. Інспектори продовжили переслідування і вже на вулиці Зеленій. За допомогою додаткових екіпажів, вони заблокували автомобіль порушника.

Патрульні помітили у нього ознаки стану алкогольного сп’яніння. Винуватець двох аварій відмовився проходити перевірку на тверезість. Згодом знову спробував втекти, однак, йому не вдалося. Чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції для встановлення особи, склали протокол за керування напідпитку вдруге впродовж року, протокол за невиконання вимоги поліцейського про зупинку, два протоколи за скоєні ДТП та два протоколи за залишення місця ДТП, а також постанову за вимкнене ближнє світло фар і керування автомобілем без посвідчення водія та страхового полісу. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик, адже він перешкоджав руху пішоходів на тротуарі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ