Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

П’яний водій побив поліцейського

Учора, 28 листопада у Львові під час з’ясування обставин ДТП нетверезий водій наніс тілесні ушкодження поліцейському. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львова.

Отож подія відбулась по вулиці Стрийській, коли патрульні самостійно виявили ДТП між автомобілями KIA Rio та Reneult Master. Інспектори помітили в одного з водіїв ознаки стану алкогольного сп’яніння. Як повідомила прес служба, винуватець відмовився надати документи, кричав, лаявся, а також намагався вдарити інспектора по лицю.

Після трьох попереджень, чоловіка затримали.

Коли порушника намагалися посадити в службовий автомобіль, він вдарив ногою інспектора в руку та обличчя. За цим фактом патрульна ще зняла побої у одній з місцевих лікарень.

Зокрема інший водій підтвердив, що чоловік дійсно керував автомобілем Kіа, здійснив зіткнення з його транспортним засобом та погрожував йому.

На водія склали протоколи за скоєну ДТП, керування транспортним засобом напідпитку та винесли постанову за відсутність документів. Чоловіка доставили до відділу поліції, де патрульні написали клопотання про відкриття кримінальної справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ