Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

П’ять агропромислових підприємств Львівщини взяли участь у VI Міжнародному Господарському Форумі „Польща-Схід”

П’ять агропромислових підприємств Львівщини взяли участь у VI Міжнародному Господарському Форумі „Польща-Схід”, який нещодавно проходив у м. Цєхоцінек (Польща) під патронатом Міністерства сільського господарства та розвитку села Польщі. Про це «Гал-info» повідомив начальник відділу по роботі з членами палати та організаційного забезпечення Львівської торгово-промислової палати Мирослав Дмитрах. Зокрема, це такі підприємства, як фермерське господарство «Родич» (Яворівський район), ТзОВ «Сяйво» (Стрий), ПП «Агротем» та інші.

«Всього з України брали участь 10 агропромислових підприємств: 5 з Львівщини, а решту з Одеси, Києва, Тернополя», — зазначив Мирослав Дмитрах.
Нагадаємо, Львівською торгово-промисловою палатою було організовано поїздку керівників агропромислових підприємств України для участі у VI Міжнародному Господарському Форумі „Польща-Схід”, який нещодавно проходив у м. Цєхоцінек (Польща) під патронатом Міністерства сільського господарства та розвитку села Польщі.
У Форумі взяли участь понад 70 представників агропромислового комплексу Польщі, України і Росії.
Програмою Форуму було передбачено пленарне засідання та участь у робочих групах. Крім цього, додатково відбулись зустрічі із представником міністра сільського господарства та розвитку села Польщі щодо розміщення пропозицій зацікавлених підприємств України, а також із президентом правління Агентства сільськогосподарського розвитку щодо компенсації до експорту сільгосппродукції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ