Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

П’ять викрадених авто затримали вночі прикордонники

На кордоні з Польщею, Молдовою та Росією співробітники Держприкордонслужби виявили два мікроавтобуса та три легкових іномарки, які знаходились у міжнародному розшуку, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Сьогодні вночі, 11 серпня, в пункті пропуску «Рава-Руська» спрацювала база даних Інтерполу відносно двох мікроавтобусів «IVECO» 2016 року випуску польської реєстрації. За кермом іномарок знаходились громадяни України. У ході подальшої перевірки прикордонники Львівського загону з’ясували, що дані транспортні засоби були викрадені на території Польщі.

Крім того минулої доби прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Ягодин» також виявили викрадену іномарку. Наш співвітчизник мав намір в’їхати на територію України на автомобілі  «Volkswagen», 1997 року випуску литовської реєстрації, який числився в базі даних Інтерпол, як викрадений у Польщі.

Ще одну автівку викрили прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Кучурган», що на кордоні з Молдовою. Автомобілем «КІА», який був викрадений на території Росії, слідував білорус до України.

А на кордоні з Росією в пункті пропуску «Рижівка» на в’їзд в Україну  прикордонники Сумського загону зупинили викрадений в Росії «Hyundai» 2017 року випуску. Іномаркою керував росіянин.

У всіх випадках  поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві. Автомобілі передано співробітникам Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ