Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

П`ятеро депутатів сільради начхали на закони про корупцію

П’ятеро депутатів Топільницької сільської ради Старосамбірського району Львівської області постали перед судом через корупцію. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Органи прокуратури Львівщини забезпечили участь прокурора у розгляді судом справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відносно п’яти депутатів Топільницької сільської ради Старосамбірського району Львівської області.

Депутати вказаної сільської ради, будучи суб’єктами відповідальності за порушення, пов’язані з корупцією, не повідомили у встановлених законом випадках про наявність у них реального конфлікту інтересів  та проголосували за прийняття рішення із земельних питань, а також щодо преміювання, чим вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, передбачені ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП.

У червні 2017 року Старосамбірським районним судом Львівської області депутатів даної сільської ради визнано винними та застосовано стягнення у вигляді штрафу  в сумі 17 тис. грн. Постанови суду набрали законної сили.

На даний час прокуратурою вживаються заходи щодо скасування рішень, прийнятих в умовах конфлікту інтересів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ