Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

П’ятеро гандболісток «Галичанки» зіграють у відбіркових матчах до Євро-2018

Названо склад жіночої національної збірної з гандболу на відбіркові матчі до чемпіонату Європи-2018. До складу збірної увійшли п’ятеро гандболісток львівської «Галичанки»: Наталія Савчин, Наталія Воловник, Наталія Стрюкова, Ілона Гайкова, Тетяна Поляк.

Також до лав національної команди запрошені Леся Смолінг та воротар Єлизавета Гілязетдінова, які ще минулого сезону виступали за «Галичанку». Сьогодні ці гандболістки грають в іноземних клубах: екс-капітан львів’янок Леся Смолінг - у білоруському «Гомелі», а Єлизавета Гілязетдінова – в AZERYOL, Азербайджан.

Нагадаємо, що збірна України потрапила до першої кваліфікаційної групи, де її суперниками є збірні Норвегії, Хорватії та Швейцарії. Як повідомляє сайт Федерації гандболу України «на чемпіонат Європи вийдуть по дві найкращі команди кожної з семи відбірних груп, а також одна третя команда з найкращими показниками.

27 вересня наша команда на виїзді зіграє проти Норвегії, а 1 жовтня в Сумах прийматиме команду Хорватії (початок матчу о 19.00, трансляція на сайті та телеканалі XSPORT)».

Головний тренер збірної України Борис Чижов налаштований оптимістично: «У нас сильні суперники по групі і складний календар, але за хорошої концентрації та мобілізації у нас буде шанс пробитись на чемпіонат Європи. Окрім як вигравати, іншого завдання у нас немає». 

З метою підготовки до відбіркових матчів з 22 до 25 вересня були проведені навчально-тренувальні збори на олімпійській базі в Конча-Заспі. На зборах перебували ще дві гандболістки «Галичанки» - Софія Давидянц та голкіпер Марія Гладун, але до заявки на стартові матчі відбору вони не потрапили.

ФГУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ