Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

П’ятеро представників Львівщини візьмуть участь в Іграх Нескорених-2017

Упродовж 6-20 вересня на водно-веслувальній базі Центрального спортивного клубу Збройних Сил України у Києві відбудеться завершальний навчально-тренувальний збір національної збірної команди поранених військовиків України. А вже 21 вересня команда вирушить у Торонто (Канада) на цьогорічні міжнародні змагання «Ігри Нескорених» (Invictus Games), які триватимуть з 23 до 30 вересня 2017 року, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом до національної команди увійшли 28 учасників – 15 ветеранів та 13 військовослужбовців Збройних Сил.

У складі збірної команди України будуть представлені й п’ятеро воїнів із Львівщини, зокрема - члени основного складу: Катерина Михайлова, Сергій Калитюк, Роман Панченко та Дмитро Сидорук; а в резервному складі - Дмитро Афанасьєв.

У складі української делегації вирушать і двоє тренерів армійського спорту Львівщини: Леся Шах (стрільба злука), Володимир Латишевський (пауерліфтинг).

До програми «Ігор Нескорених-2017» увійшло 12 адаптованих видів спорту, зокрема: стрільба з луку, легка атлетика, гольф, волейбол сидячи, пауерліфтинг, велоспорт, плавання, автоспорт, веслування на тренажері, теніс на візку, регбі у візку, баскетбол у візку. Змагання передбачено для чоловіків та для жінок.

В 2017 році Ігри Нескорених відбудуться вже втретє в Канаді.

Україна вперше отримала право взяти участь в Іграх нескорених-2017 як союзник НАТО в миротворчих операціях по всьому світу, а також в АТО на сході України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ