Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

П'ятнадцять років в’язниці за вбивство товариша по чарці

Мешканцеві Яворівського району на Львівщині загрожує 15 років ув’язнення через підозру в умисному вбивстві, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження відносно мешканця  Яворівського району Львівської області за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Так, обвинувачений, розпиваючи спиртні напої з потерпілим у власному будинку, наніс йому декілька ударів кухонним ножем, внаслідок чого останній помер. Безпосередньо після вчинення кримінального правопорушення його було затримано та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинення вказаного злочину убивці загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Слід відзначити, що з початку року в області зареєстровано 15 умисних вбивств, по 3 з них кримінальні провадження скеровано до суду. У решті кримінальних правопорушень 17 особам повідомлено про підозру.

Загалом, за процесуального керівництва прокурорів Львівщини до суду скеровано 17 обвинувальних актів щодо осіб, які обвинувачуються у вчиненні умисних вбивств, в тому числі вчинених у минулих роках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ