Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’ятий Lviv Media Forum розпочнеться 25 травня

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, журналістів, блогерів, видавців та медіаменеджерів, аналітиків і студентів вже вп’яте збере Львівський Медіафорум. Найбільша медійна подія країни відбудеться 25-27 травня 2017 року у Львові.

Ювілейний V Lviv Media Forum збереже попередню концепцію: перший і частина другого дня форуму передбачають дискусії навколо актуальних тенденцій розвитку медіа в Україні і за кордоном, доповіді і презентації, присвячені головним світовим медіатрендам. Натомість програму половини другого і третього форумного дня складатимуть практичні тренінги і майстер-класи.   

Традиційно під час Медіафоруму відбудеться вручення Премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці», а також Лекція Свободи.

Спікерами V Lviv Media Forum стануть провідні фахівці медіаіндустрії з понад 10 країн світу.   

Усі відео з попередніх років можна переглянути на офіційному каналі Lviv Media Forum у YouTube. Стежити за новинами V Львівського медіафоруму можна на сайті: lvivmediaforum.com.

Організатори Львівського медіафоруму: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ. Відбувається за сприяння Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ