Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Писарчук нагадав Садовому про обіцянку подебатувати після виборів

Народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук нагадує своєму опоненту – чинному меру міста Андрієві Садовому, який за даними екзит-полів та попереднього підрахунку голосів перемагає на виборах міського голови, про його обіцянку в ефірі «5 каналу» подебатувати з ним після виборів. Повідомила прес-служба Петра Писарчука.

Петро Писарчук уже привітав свого опонента із перемогою на виборах і визнав свою поразку. Паралельно з цим народний депутат наголошує, що і надалі працюватиме для Львова й допомагатиме вирішити його основні проблеми.

На переконання Петра Писарчука, сьогодні у Львові є безліч господарських та економічних тем, які потребують публічного обговорення. Саме тому народний депутат наполягає на проведенні теледебатів у прямому ефірі з Андрієм Садовим і сподівається, що новий-старий мер міста не відмовить йому у такій честі.

При цьому Петро Писарчук готовий зустрітися зі своїм опонентом на будь–якому каналі при умові трансляції зустрічі у прямому ефірі та координування дискусії незалежним львівським журналістом.

Нагадаємо, 14 жовтня, в ефірі «5 каналу» мер Львова Андрій Садовий публічно відмовився від участі в теледебатах зі своїм основним конкурентом на цьогорічних виборах Петром Писарчуком.

«А те, що один кандидат мене запрошує, то, він не є там, знаєте, пуп Землі. У Львові є 21 кандидат на посаду міського голови. Коли приватний канал з одним кандидатом мене запрошує без правил, без нічого, це є несерйозно. Я після виборів з ними подебатую», – заявив Андрій Садовий в коментарі «5 каналу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ